Csatornatisztítás woma berendezéssel, a magas nyomású víz mechanikai erejét használja föl. Az akár 160-180 bar nyomású víz lehetővé teszi, hogy a biztonsági tömlő és az erre csatlakoztatott woma fej bármilyen duguláson átjusson és kipucolja azt a csatornából.

Megszabadítjuk a kellemetlenségektől

Woma duguláselhárítás - womás autó

Womás autó

Legtöbbünk életében előfordul, hogy szembe kell néznünk a csatornadugulás kellemetlen velejáróival. Ilyenkor jelent megoldást a woma duguláselhárítás. Lényege, hogy egy biztonsági tömlő és erre kialakított különböző fejek segítségével nagy nyomású vízzel átmossuk az eldugult csatornaszakaszt.

Lefolyók, WC-k duguláselhárítása

A womás csatornatisztítás során, az akár 180 bar nyomást elérő víz biztosítja a tisztítófej előrehaladását a csatornarendszerben, illetve a szennyeződések eltávozását. Ezek, a tisztító eljárás során használt vízzel együtt az utcai gerincvezetékbe távoznak, így biztosítva, hogy végleg megszabaduljunk tőlük.

A womás csatornatisztítás alkalmas az épületen belüli vezetékrendszerek kitisztítására, legyen akár lefolyóról, vagy a WC-ről szó.

De a woma csatornatisztítás kiválóan működik, nagyobb átmérőjű, épületen kívüli csatornavezetékek esetén is. Speciális fejek használatával akár a csatornába nőtt gyökerek és nagyobb törmelékek is maradéktalanul eltávolíthatóak.

Esőcsatorna tisztítása woma segítségével

A woma csatornatisztítás nem csak a földalatti rendszerek esetén vethető be. Kiválóan alkalmas zárt rendszerű esőcsatornák kipucolására is.

Ipari csatornatisztítás woma eljárással

A woma csatornatisztítás működési elve lehetővé teszi, hogy hatékony lehessen nem csak magánszemélyek lakóépületei, hanem például egy 10 emeletes lakóház, vagy egy gyárépületet ellátó nagy átmérőjű csatornavezeték esetén is.

1000 feletti problémát oldottunk meg az elmúlt években. Rutin, jó gépek, összeszokott csapat, kedvező árak – ez várja ha minket hív telefonon.